Szülinapi Zsúr bohóc rendelés nagyoknak

SZÜLINAPI MINIBULI NAGYOKNAK

Szülinapi bohóc rendelés
 • Tortaátadás
 • Lufiátadás
 • Vetélkedő
 • Igazi meglepetés és élmény a szülinaposnak és barátainak!
50 db
Lufik száma
30 perc
Időtartam
2-6 fő

39.000 Ft

Lufihajtogatás, játék, ének

Egy tükörrel és csappal ellátott helyiségből bújok elő a gyerekek legnagyobb örömére, ami használat közben kulcsra zárható. Minden lurkót összeszedek, és egy helyre terelek, ezek után bemutatkozunk egymásnak az uniós szabvány szerint, majd jöhet egy örök klasszikus – lufikból figurákat hajtogatunk. Ehhez 50 lufit bocsátok a gyerekek rendelkezésére, így bőven jut mindenkinek.
Az ünnepeltnek elénekelünk egy dalt közösen, a hatás kedvéért előre megbeszéljük, hogy melyik legyen a nóta. Az ünnepeltet gondosan megtapsoljuk, éljenezzük, majd felfaljuk a tortát, amiről a szülinapos szülei előzetesen gondoskodtak.
A játékkal és énekkel megspékelt szülinapi bohóc műsor igazán különleges élmény nemcsak a szülinaposnak, hanem a barátainak is – a bulit garantáltan sokáig emlegetik majd!

SZÜLINAPI NAGYBULI NAGYOKNAK

Szülinapi bohóc műsor
 • Tortaátadás
 • Lufiátadás
 • Vetélkedő
 • Fotózkodás
 • Egy igazi nagy Bohóc buli a szülinaposnak, amire mindenki emlékezni fog!
80 db
Lufik száma
60 perc
Időtartam
6-9 fő

44.000 Ft

Lufihajtogatás, Zsonglőr show, Játék és ének

Miután összeszedtem a gyerekeket a lakás különböző zugaiból, és sikerült magamra terelnem a figyelmüket, bemutatkozom a nemzetközi szabványoknak megfelelően. Mikor a gyerekek már ismernek, jöhet a lufihajtogatás, amihez 80 lufi áll rendelkezésre. Az egyik gyereket kérdezem meg, milyen figurát szeretne a lufiból, amit én készségesen meghajtogatok – de ehhez szigorúan el kell árulnia a nevét is!
Mielőtt a pocakok megtömése elkezdődne, a legjobb gyerekdalokra zsonglőrködöm, amihez labdákat, buzogányokat, virágpálcákat és bűvös diabolót is használok. A trükkök utánzásáért, vagy egy kis segítségért ajándék jár!
Mindezek után egy előre megbeszélt dallal köszöntjük az ünnepeltet, és együtt örülünk neki, hogy idősebb lett egy évvel. A torta bekebelezése közben a gyerekek fotózkodhatnak a bohóccal.

SZÜLINAPI SZUPERBULI NAGYOKNAK

Szülinapi bohóc házhoz
 • Tortaátadás
 • Lufiátadás
 • Vetélkedő
 • Fotózkodás
 • Varázslat (interaktív bűvész show)
100 db
Lufik száma
90 perc
Időtartam
10-20 fő

49.000 Ft

Lufihajtogatás, Zsonglőr show, Varázslat

A buli tetőpontján jelenek meg váratlanul, miután felöltöttem szülinapi bohóc ruhámat. A hirtelen felbukkanásom után bemutatkozunk egymásnak a gyerekekkel, aki elég ügyes és bátor, az jutalmul lufifigurát kaphat, ehhez 100 lufit használok fel.
Ha már mindenki ismer engem, és én is ismerek mindenkit, zenés-zsonglőrködős mulatság veszi kezdetét, amihez a legjobb gyerekdalok szolgáltatnak alapot. Labdákkal, buzogányokkal zsonglőrködöm, illetve virágpálca és bűvös diaboló is szerepel a műsorban. Amelyik gyerek utánozni tudja a trükkjeimet, vagy segít a végrehajtásukban, ajándékot kap.
Hogy egy kicsit pihenjünk, a buli hevében kilyukadt lufiállatkák helyett újakat készítek a gyerekeknek, majd interaktív bűvészmutatványokkal kápráztatom el a szülinapost és barátait.
Ha mindezzel végeztünk, előre megbeszélt dallal köszöntjük az ünnepeltet, majd elpusztítjuk a tortát, eközben pedig fotózkodom is a gyerekekkel!

Vedd fel velem a kapcsolatot

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (praktikus)

Tárgy

Üzenet (rendezvény jellege, igényelni kívánt szolgáltatás, várható létszám, helyszín, időpont)

Az árak forintban értendők és az ÁFA-t illetve a kiszállási díjat nem tartalmazzák. A weboldalon feltüntetett árak és más tájékoztatások nem minősülnek ajánlattételnek.

Leave a comment

2 × 1 =