Arcfestő & csillámtetováló rendelés

A gyermeksereg méretének függvényében egy, kettő vagy akár három arcfestő és/vagy csillámtetováló érkezik a rendezvényre. Hatalmas mennyiségű festék és csillám kerül az asztalokra, előkerülnek az ecsetek és sablonok. A gyerekek mellett felsorakoznak a szülők is, és bizony időnként ők is magukra festetik a kedvenc focicsapatuk emblémáját, mialatt a gyerekek hercegnővé, királylánnyá, pókemberré vagy who am i essay introduction éppen tigrissé változnak.

*Szükség esetén lufihajtogató bohóc, vagy bűvész is csatlakozik hozzájuk.

Arcfestő csillámtetováló rendelés

Arcfestés

Arcfestés kortól függetlenül falunapokon, céges és tematikus rendezvényeken. Egyre több farsangi és Halloween party-n megjelennek a jelmezek mellett a legjobb tematikus sminkek már a felnőttek körében is.

Csillámtetoválás

Csillámtetoválás kicsiknek és nagyoknak. Kígyózó sorok annak ellenére, hogy kb. 2 perc alatt elkészül egy-egy alkotás. Nemcsak a kislányok, de anyukák is előszeretettel kihasználják a lehetőséget.

Szülinap

A szülinapi zsúrok arcfestései a szerepjátékok és a hangulat alappillérei. Kiváló alkotások, rengeteg minta csúcssebességgel, rengeteg nevetéssel, hogy egy igazán felejthetetlen buli kerekedjen.

chiefessays.net

Arcfestő
rendelés

4 óra: 48.000 Ft (12.000 Ft/óra)

6 óra: 60.000 Ft (10.000 Ft/óra)

8 óra: 72.000 Ft (9.000 Ft/óra)

Óvodai és iskolai rendezvényekre
Falunapokra és céges rendezvényekre

Érdekel

Csillámtetováló
rendelés

4 óra: 48.000 Ft (12.000 Ft/óra)

6 óra: 60.000 Ft (10.000 Ft/óra)

8 óra: 72.000 Ft (9.000 Ft/óra)

Óvodai és iskolai rendezvényekre
Falunapokra és céges rendezvényekre

Érdekel

Szülinapi
bulikra

60 perc – 25.000.- Ft.

90 perc – 29.000.- Ft.

A Születésnapi bulikra előre egyeztetve, igény esetén tematikus mintákkal és sablonokkal érkezünk arcfestéssel és csillámtetoválással.

Érdekel

Ettől eltérő lehetőségekre is van lehetőség. Egyedi ajánlatokért érdeklődj a +36 (70) 277 24 50 telefonszámon. Budapesten belül a kiszállás ingyenes. Az árak az anyag és járulékos költségeket (kivéve vidéki kiszállás) tartalmazzák.

*arcfestő, bűvész és egyéb kiegészítő személyzetről érdeklődj telefonon.

Vedd fel velem a kapcsolatot

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (praktikus)

Tárgy

Üzenet