Óriás Buborék Show

ÓRIÁS BUBORÉK SHOW

Legyen szó oktatási intézmény rendezvényéről, farsangi mulatságról, gyermeknapról, céges családi rendezvényről vagy nagyszabású fesztiválról, mindenki imádja. A kisebbek pukkasztják, a nagyobbak kipróbálhatják. Az óriás buborékok mindenkit elkápráztatnak, pláne ha az több méter hosszú. Humoros bubifújó gondoskodik arról, hogy mindenki vidám legyen miközben az egész tér bubiországgá változik. Gyakran a gyerekek akár órákon át is ott maradnak. Bubikavalkád műsorunkat kisebb-nagyobb családias rendezvényekre ajánljuk. A Bubikánaánt pedig kifejezetten a nagyobb szabású rendezvényekre javasoljuk. Ha pedig igazán sok gyerkőc lesz, akkor többed magunkkal is tudunk érkezni, hogy igazán hatalmas legyen a látványosság. Sőt a Bubikavalkád és a Bubikánaán is kiegészíthatő bubifújó géppel, ami nem csak extra látványosság, de a legjobb dolog a 1-5 éves korosztálynak. Színpadi műsorként pedig már lehetőség van megrendelni a “BUBISHOW”-t, ami egy 20 perces zenés interaktív produkció a legkisebbeknek. Ha egyszerre egynél több műsort vagy bubifújót szeretne a rendezvényre, akkor komoly kedvezmények vannak. Részletek telefonon.

Az árak az anyagköltséget tartalmazzák, a lenti ajánlatok minimum 3 illetve 6 órás megrendelésre vonatkoznak. Ettől eltérő igény esetén keressenek telefonon. Budapest területén belül a kiszállás ingyenes.

BUBIKAVALKÁD

1 fő
Bubimester
3 óra
Munkaidő
100%
Elégedettség

89.000 Ft

Érdekel

BUBIKÁNAÁN

1 fő
Bubimester
6 óra
Munkaidő
100%
Elégedettség

119.000 Ft

Érdekel

BUBISHOW

1 fő
Bubimester
20 perc
Műsoridő
100%
SHOWMŰSOR

79.000 Ft

Érdekel

BUBITRON

buborékgép bérlés

Kiegészítő látványelemként buborékgép bérelhető 13.000.-Ft/óra/db. áron.

A szolgátatások és szolgáltatáscsomagok rugalmasan alakíthatóak. Egyedi ajánlatokért érdeklődj a +36 (70) 277 24 50 telefonszámon. Budapesten belül a kiszállás ingyenes. Az árak az anyagköltséget tartalmazzák, az ÁFA-t és a vidéki kiszállási díjat nem. Több szolgáltatás egyidejű megrendelése esetén kedvezményt biztosítunk a listaárakból.

*arcfestő, bűvész és egyéb kiegészítő személyzetről érdeklődj telefonon.

Vedd fel velem a kapcsolatot

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (praktikus)

Tárgy

Üzenet (rendezvény jellege, igényelni kívánt szolgáltatás, várható létszám, helyszín, időpont)

Az árak forintban értendők és az ÁFA-t illetve a kiszállási díjat nem tartalmazzák. A weboldalon feltüntetett árak és más tájékoztatások nem minősülnek ajánlattételnek.