Lufihajtogató bohóc Rendelés

lufi-1024x683

Lufihajtogató bohóc

Legyen szó óvodai ünnepségről, farsangi műsorról, gyereknapról, családi rendezvényről vagy fesztiválról, bárhol megállom a helyem. Egy humoros lufifigura mester gondoskodik arról, hogy mindenki vidám legyen miközben az egész tér lufikavalkádban úszik. Vigyázat, néha nagyobb közönséget vonzok magamhoz mint a színpadi műsor.
Minimum 20 féle figurát tudok, 1 figura akár másodpercek alatt el tud készülni és igen… ha egy figura leereszt vagy szétesik az illesztéseknél akkor ismét elkészítem. Gyakran a gyerekek azután is ott maradnak mellettem, hogy megkapták az állatkájukat. Miben rejlik a titok? Egyszerre foglalkozom a szülőkkel és a gyerekekkel. Lufikavalkád műsoromat kisebb családias rendezvényekre ajánlom. A Lufikánaánt pedig a nagyobb szabású rendezvényekre. Ha pedig igazán sok gyerkőc lesz, akkor másod vagy harmadmagammal is tudok érkezni, hogy mindenkinek jusson lufiállatka. Ha egyszerre egynél több lufihajtogató bohócot szeretne a rendezvényre, akkor komoly kedvezmények vannak. Részletek telefonon.
A lufiszo

Az árak az ÁFA-t és anyagköltséget tartalmazzák, a lenti ajánlatok minimum 3 illetve 6 órás megrendelésre vonatkoznak. Ettől eltérő igény esetén keressenek telefonon. Budapest területén belül a kiszállás ingyenes.

LUFIKAVALKÁD

>150Db
Lufik száma
min. 3 óra
Munkaidő
100%
Elégedettség

15.000 Ft / óra

Érdekel

LUFIKÁNANÁN

>500Db
Lufik száma
min. 6 óra
Munkaidő
100%
Elégedettség

10.000 Ft / óra

Érdekel

Vedd fel velem a kapcsolatot

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (praktikus)

Tárgy

Üzenet (rendezvény jellege, igényelni kívánt szolgáltatás, várható létszám, helyszín, időpont)

Az árak forintban értendők és az ÁFA-t illetve a kiszállási díjat nem tartalmazzák. A weboldalon feltüntetett árak és más tájékoztatások nem minősülnek ajánlattételnek.

Leave a comment

4 × egy =