Lufihajtogató bohóc Rendelés

Lufihajtogató bohóc rendelés

star-orange-mdstar-orange-mdstar-orange-mdstar-orange-mdstar-orange-mdstar-orange-md

Lufihajtogató bohóc

lufihajtogatás

lufihajtogató bohóc

Lufihajtogató bohóc rendelés

Legyen szó óvodai ünnepségről, farsangi műsorról, gyereknapról, családi rendezvényről vagy fesztiválról, bárhol megállom a helyem. Egy humoros lufifigura mester gondoskodik arról, hogy mindenki vidám legyen miközben az egész tér lufikavalkádban úszik. Vigyázat, néha nagyobb közönséget vonzok magamhoz mint a színpadi műsor.
Minimum 20 féle figurát tudok, 1 figura akár másodpercek alatt el tud készülni és igen… ha egy figura leereszt vagy szétesik az illesztéseknél akkor ismét elkészítem. Gyakran a gyerekek azután is ott maradnak mellettem, hogy megkapták az állatkájukat. Miben rejlik a titok? Egyszerre foglalkozom a szülőkkel és a gyerekekkel. Lufikavalkád műsoromat kisebb családias rendezvényekre ajánlom. A Lufikánaánt pedig a nagyobb szabású rendezvényekre. Ha pedig igazán sok gyerkőc lesz, akkor másod vagy harmadmagammal is tudok érkezni, hogy mindenkinek jusson lufiállatka. Ha egyszerre egynél több lufihajtogató bohócot szeretne a rendezvényre, akkor komoly kedvezmények vannak. Részletek telefonon.
A lufiszo

Az árak az ÁFA-t és anyagköltséget tartalmazzák, a lenti ajánlatok minimum 3 illetve 4 órás megrendelésre vonatkoznak. Ettől eltérő igény esetén keressenek telefonon. Budapest területén belül a kiszállás ingyenes.

LUFIKAVALKÁD
Lufik száma

 

>150 db
Munkaidő

 

min.3óra
Elégedettség

 

100%
Ár: 13.000 /óra
Ár: 13.000 / óra

LUFIKÁNANÁN
Lufik száma

 

>200 db
Munkaidő

 

min.4óra
Elégedettség

 

100%
Ár: 11.000 /óra
Ár: 11.000 / óra

WordPress Lightbox Plugin