Bűvész Műsor

star-orange-mdstar-orange-md

Mágikus 20 perc

 

Bűvész Műsor gyerekeknek

Bűvész műsor rendelés

39.900 Ft.-
starInteraktív Bűvész Show
starSzínpadi produkció
starVarázslat gyerekekre szabva

Mágikus 20

Interaktív bűvészműsor 20 percben. Egy bűvészshow mely egyedülálló, egy gyermekműsor mely páratlan. Utánozhatatlan és humoros elemekkel fűszerezett színpadi produkció. A vidám hangulatról Bendő Bandi gondoskodik. A gyermekbűvészkedés páratlan mestere egyedülálló interaktív produkcióval szórakoztatja a lurkókat. Megismételhetetlen elemek gondoskodnak a tátva maradó szájakról. Fergeteges hangulat, hatalmas hahotázások és vigyorgó gyerkőcök lesznek a porondon. A mágikus 20 perc rabul ejti a gyermeki lelkeket. Egy varázslatos bűvészshownak lesznek a szemtanúi. A bűvészbemutató előtt vagy után kiegészítésként lufihajtogatással kedveskedhet Nokedli Bohóc. Egy szülő életében a legboldogabb pillanat, amikor örömet tud okozni gyermekének. Mennyire jól esik, és milyen büszkeséggel tölt el bennünket, ha a kis lurkót örömteli hangulatban boldogságtól ragyogó arccal látjuk. „Aki nem hiszi, járjon utána!”

star-orange-mdstar-orange-md

Mágikus 30 perc

 

49.900 Ft.-
starInteraktív Bűvész
starSzínpadi Műsor
starVarázslat gyerekekre szabva

Mágikus 30 perc

Interaktív bűvészműsor 30 percben. Egy bűvészshow mely elkápráztat, egy gyermekműsor mely ámulatba ejt. Bendő Bandi ismét a porondon. Egy fenséges bűvészbemutatónak lehetnek a szemtanúi a gyerkőcök. Ez a műsor igen ritka és különleges elemekkel van fűszerezve. Elsőrendű bűvész show amely őrületes és attraktív részletekből épül fel. Egy interaktív produkció, ahol a legbátrabb gyermekek a színpadon közreműködnek a varázslatban. A gyerekek egyik kedvence. Olyannyira páratlan, hogy hetedhét vidéket bejárva sem találunk jobbat. A 30 perces bűvész bemutató kiegészíthető egy izgalmas óriás buborék fújással vagy lufihajtogatással. Ez aztán felejthetetlen lesz, azt garantáljuk. Szóval nevetésre, hahotázásra és kuncogásra fel! Az apróságok legkedveltebb műsorszáma, hiszen minden gyerkőc imád mulatni és hatalmasakat nevetni. Mennyire jól esik, és milyen elismeréssel tölt el bennünket, ha mosolyt és boldogságot csalhatunk gyermekünk arcára ezekkel a csodás pillanatokkal.

További Rendelhető Színpadi Gyerekműsorok

Bohóc, bűvész, arcfestő, animátor, óriásbuborék és sok minden más...

Majálisra, falunapra, céges és családi rendezvényekre rendelhető műsorok és látványosságok.

Lufibohóc rendelés

gyerekműsor, bohóc műsor

Bohóc műsor rendelés

Óriás Buborék

starRengeteg Lufi 
starRengeteg figura
starAkár másodpercek alatt

49.900 Ft.-
starInteraktív Bűvész
starSzínpadi Műsor
starVarázslat gyerekekre szabva

starHatalmas Buborékok
starInteraktív 
starLátványos

 

A bűvészet története egészen időszámításunk előtt 2700-ig nyúlik vissza. A 18. században felfedezett több ezer éves papiruszok tárják fel az ókori Egyiptom szemfényvesztéseit. Illuzionistákról és bűvészekről zengenek az ódák. Már több ezer évvel ezelőtt is nagy port kavart a mágia és szemfényvesztés tudománya. A fáraókon keresztül a királyokon át, minden udvarnak megvolt a maga bűvésze. Történelmünk elején csak a nemesi réteg élvezhette ezen szórakoztató kiváltságokat. Az évszázadok teltek-múltak, megjelentek az első színházi darabok és komédiák. Nem sokkal ezután már a cirkuszban is szórakoztatták a közönséget.

Különleges kosztümök és sminkek kavalkádjában vesztek el a nézői tekintetek. Szokatlan és nem mindennapi kiegészítők, lélegzetelállító mutatványok és felhőtlen hangulat lengte körül ezeket az előadásokat. A felnőttek imádták, a gyerekek odáig voltak ezekért a bűvészműsorokért. Egyre nagyobb igény mutatkozott a különböző gyermekműsorok és gyermekbűvészkedés területén. Így létrehoztuk a kifejezetten óvodás és kisiskolás gyerekekre tematizált családi előadásokat.

A gyerkőcök minél fiatalabbak, annál kíváncsibbak, főleg ha a bűvészkedésről van szó. Tátott szájjal, ámulatba esve figyelik a bűvész minden egyes mozzanatát, amit aztán hatalmas nevetés vált fel. A gyermekműsorok olyan maradandó és pótolhatatlan élményt nyújtanak minden kis lurkó számára, amit aztán évekig emlegetnek. Csillogó tekintetek és örömittas gyermekarcok teszik felejthetetlenné ezeket a bűvészműsorokat.

A gyermek bűvészműsor változatos és széles kínálattal várja az érdeklődőket. A produkciók a kis lurkókra vannak szabva: interaktív és vicces jelenetek biztosítják a felhőtlen kacarászást. Bendő Bandi nagy népszerűségnek örvend a gyermekek körében, hiszen sajátos és páratlan gyermekműsorának nincs párja széles e világon. Felülmúlhatatlan varázslattal, vicces és szórakoztató tréfákkal szegezi a gyermekek figyelmét a varázspálcára. Egy igazán szellemes személyiség, ugyanakkor bohókás és komikus is egyben. A gyermekek kedvence.

 

 

További színpadi gyerekműsorokról egyedi igényekről érdeklődjön itt, vagy a +36 (70) 277 24 50 telefonszámon.”

Az árak az ÁFA-t és anyagköltséget tartalmazzák. Budapest területén belül a kiszállás ingyenes.

WordPress Lightbox Plugin