Szülinapi Zsúr bohóc rendelés nagyoknak

star-orange-mdstar-orange-md

Szülinapi Minibuli Nagyoknak

 

minibulikicsiknek-300x279

starTortaátadás
starLufiátadás
starVetélkedő
starIgazi meglepetés és élmény a szülinaposnak és barátainak!

Lufik száma

 

50
Időtartam

 

30 perc
Ajánlott létszám

 

2-6 fő
Ár: 21.000. Ft
Ár: 21.000.- Ft

Lufihajtogatás, játék, ének

Egy tükörrel és csappal ellátott helyiségből bújok elő a gyerekek legnagyobb örömére, ami használat közben kulcsra zárható. Minden lurkót összeszedek, és egy helyre terelek, ezek után bemutatkozunk egymásnak az uniós szabvány szerint, majd jöhet egy örök klasszikus – lufikból figurákat hajtogatunk. Ehhez 50 lufit bocsátok a gyerekek rendelkezésére, így bőven jut mindenkinek.
Az ünnepeltnek elénekelünk egy dalt közösen, a hatás kedvéért előre megbeszéljük, hogy melyik legyen a nóta. Az ünnepeltet gondosan megtapsoljuk, éljenezzük, majd felfaljuk a tortát, amiről a szülinapos szülei előzetesen gondoskodtak.
A játékkal és énekkel megspékelt műsor igazán különleges élmény nemcsak a szülinaposnak, hanem a barátainak is – a bulit garantáltan sokáig emlegetik majd!

star-orange-mdstar-orange-mdstar-orange-mdstar-orange-md

Szülinapi Nagybuli Nagyoknak

 

bohocszulinapi_buli-nagy

starTortaátadás
starLufiátadás
starVetélkedő
starFotózkodás
starEgy igazi nagy Bohóc buli a szülinaposnak, amire mindenki emlékezni fog!

Lufik száma

 

80
Időtartam

 

60 perc
Ajánlott létszám

 

6-9 fő
Ár: 25.000. Ft
Ár: 25.000.- Ft

Lufihajtogatás, Zsonglőr show, Játék és ének

Miután összeszedtem a gyerekeket a lakás különböző zugaiból, és sikerült magamra terelnem a figyelmüket, bemutatkozom a nemzetközi szabványoknak megfelelően. Mikor a gyerekek már ismernek, jöhet a lufihajtogatás, amihez 80 lufi áll rendelkezésre. Az egyik gyereket kérdezem meg, milyen figurát szeretne a lufiból, amit én készségesen meghajtogatok – de ehhez szigorúan el kell árulnia a nevét is!
Mielőtt a pocakok megtömése elkezdődne, a legjobb gyerekdalokra zsonglőrködöm, amihez labdákat, buzogányokat, virágpálcákat és bűvös diabolót is használok. A trükkök utánzásáért, vagy egy kis segítségért ajándék jár!
Mindezek után egy előre megbeszélt dallal köszöntjük az ünnepeltet, és együtt örülünk neki, hogy idősebb lett egy évvel. A torta bekebelezése közben a gyerekek fotózkodhatnak a bohóccal.

star-orange-mdstar-orange-mdstar-orange-mdstar-orange-mdstar-orange-mdstar-orange-md

Szülinapi Szuperbuli Nagyoknak

 

nagybuli-miniknek

starTortaátadás
starLufiátadás
starVetélkedő
starFotózkodás
starVarázslat (interaktív bűvész show)

Lufik száma

 

100
Időtartam

 

90 perc
Ajánlott létszám

 

10-20 fő
Ár: 29.000. Ft
Ár: 29.000.- Ft

Lufihajtogatás, Zsonglőr show, Varázslat

A buli tetőpontján jelenek meg váratlanul, miután felöltöttem bohócruhámat. A hirtelen felbukkanásom után bemutatkozunk egymásnak a gyerekekkel, aki elég ügyes és bátor, az jutalmul lufifigurát kaphat, ehhez 100 lufit használok fel.
Ha már mindenki ismer engem, és én is ismerek mindenkit, zenés-zsonglőrködős mulatság veszi kezdetét, amihez a legjobb gyerekdalok szolgáltatnak alapot. Labdákkal, buzogányokkal zsonglőrködöm, illetve virágpálca és bűvös diaboló is szerepel a műsorban. Amelyik gyerek utánozni tudja a trükkjeimet, vagy segít a végrehajtásukban, ajándékot kap.
Hogy egy kicsit pihenjünk, a buli hevében kilyukadt lufiállatkák helyett újakat készítek a gyerekeknek, majd interaktív bűvészmutatványokkal kápráztatom el a szülinapost és barátait.
Ha mindezzel végeztünk, előre megbeszélt dallal köszöntjük az ünnepeltet, majd elpusztítjuk a tortát, eközben pedig fotózkodom is a gyerekekkel!

WordPress Lightbox Plugin